Ontdek Italia met Genius Loci Travel

Genius Loci Travel is een klein gespecialiseerd reisburo in Campania, Zuid-Italie. Wij organiseren geen standaard vakanties, maar alleen bijzondere wandel- en fietsreizen.

Zoals de naam al aangeeft – Genius Loci betekent ‘de geest van de plaats’ – , pretendeert Genius Loci u het echte Italie te laten zien. Dat Italie dat u op een ‘standaard’ rondreis niet te zien krijgt !

Uiteraard geldt dit voor de prachtige wandelroutes, die veelal ter plekke door Genius Loci worden ontwikkeld en beschreven. Veel van de paden zijn door ons ondekt en worden dan met behulp van de plaatselijke autoriteiten schoongehouden. Vaak kan Genius Loci Travel hierdoor als eerste unieke wandeltochten in Zuid-Italie ontwikkelen, door onbekende streken, maar ook in bekende toeristische gebieden (vaak later door vele andere reisorganisaties nagevolgd).

Maar de ‘real Spirit’ van Italie komt ook tot uitdrukking in de gastvrijheid van de accomodaties, met name de vele unieke ‘agriturismo’s’ en uiteraard het eten. Onze accomodaties worden geselekteerd op hun bijzondere ligging, hun gastvrijheid en hun keuken, en vele van deze accomodaties, werken uitsluitend samen met Genius Loci Travel, niet vanwege een kontrakt, maar vanwege de goede samenwerking en de band die er ontstaat tussen de klanten en de accomodatiehouders.

Na ruim 10 jaar ervaring met wandel- en fietsreizen in geheel Italie kan Genius Loci Travel u nu de beste selektie aan wandel- en fietsreizen in Italie aanbieden. Vele reizen zijn standaard met een Engelstalige reisbeschrijving of gids, maar op aanvraag kan ook veel in het Nederlands gedaan worden. En antwoord op uw vraag per mail, dat krijgt u zeker in het Nederlands!

Genius Loci Travel, the real Spirit of Italy!

Zie ook het Kerstnummer van ‘REIZEN’: pdf

Reizen Magazine

 
HOME | FAQ'S | TRAVEL AGENTS | PRIVACY POLICY              

© copyright, GLT 2010 - 2021 All rights reserved